Kaja222 |
|
(20.6.2012 19:33:33) máte rýžovar?
jaká je rýže? pekne oddelene zrnicka nebo spis kejda?
závisí na značce rýže?
díky
|
natyinka |
|
(20.6.2012 19:35:41) Mám hrnec na ryži přímo z vietnamu a použivam jasminovou ryži-tady ty česke hnusy se nedaji jíst. Ryže je opravdu super.
|
|
Svitka + 06/2011 + 10/2016 |
|
(20.6.2012 20:09:49) Měla jsem jí jen jednou u kamarádky a od té doby se stydím za tu kejdu co vařim a co jíme... fakt byla božská! A kamarádka říkala, že kupují obří pytek obyč rýže v Makru, že z toho chutná dobře všechno!
|
|
Jana Z. |
|
(20.6.2012 20:10:09) No podle toho kolik das vody, kejdu muzes mit taky :))))
Ale jinak v pohode.. Pouzivam nejaky uplny obyc, noname, casto ten samy vidim u asiatu, taky nepouzivaji zadne megasupermasinky..
J.
|
Jana Z. |
|
(20.6.2012 20:13:17) jo a na ryzi nezalezi, zalezi na pomeru vody, jestli clovek ryzi predem propere vodou.. jestli ji nenecham ryzovaru moc dlouho hrat(muze se moc vysusit)..
Jime celozrnnou, jasminovou, basmati, indianskou, v ryzovaru delam i ryzi na sushi, nebo pouzivam 1:1 ryze a bulgur.
|
|
|
Kaja222 |
|
(20.6.2012 21:30:02) holky diky.
takze kejda se vam ryzovaru neudela za zadnych okolnosti?
|
Jája | •
|
(21.6.2012 9:21:08) Jak píše Jana nahoře: když dáš hodně vody, uděláš kejdu i v rýžovaru. Rejži vařím normálně, nepropírám, a je pěkně sypká. Na značce fakt nesejde.
|
|
|
splechtulka & M+J+R |
|
(21.6.2012 10:55:43) Záleží na množství vody. Jinak asi také na typu rýže, ona pravá čínská se naopak nesmí rozsypávat a musí se lepit.
|
|
|