Da+Vi+Ma |
|
(22.6.2012 18:45:21) Prosím, máte někdo nějaký tip,jak zpracovat čerstvé třešně jinak než zavařit kompot Díky
|
Lubar |
|
(22.6.2012 19:00:59) Já dělala marmeládu...
|
|
jinan |
|
(22.6.2012 19:05:35) Dělala jsem džemy, včera jsem pekla bublaninu a dneska byly třešňové knedlíky.
|
|
Ces | •
|
(22.6.2012 19:38:19) Naložit vypeckované do rumu :).
|
|
Qwena |
|
(22.6.2012 19:57:01) Nasáčkovat a vrazit do mrazáku.celou zimu se z nich pak dá vařit(bublanina,knedlíky atd).
|
|
Stárnoucí |
|
(22.6.2012 20:12:51) Vypeckovat a zmrazit. I po rozmražení jsou sladký, použít se dají na cokoliv.
|
|
Horama |
|
(22.6.2012 20:35:23) Ovocné knedlíky, bublanina a další třešňové koláče (mám ještě 2 úspěšné recepty), marmeláda, zamrazit na později (klidně nevypeckované, "odpeckovač" od Tescomy to pak zvládne i mražené).
|
|
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 |
|
(22.6.2012 20:41:53) marmeláda ale já se přikláním taktéž k zamražení, často peču a piškot s třešněma je prostě hitovka
|
|
Jachtarka |
|
(22.6.2012 21:57:02) vypeckovat a sušit. Geniální.
|
|
KimLoren |
|
(22.6.2012 23:38:16) Z očištených usušených pecek dělám hřejivé polštářky. V mikrovlnce chvilku zahřeju a šup to dětem do postýlek. Jinak třešně suším vypeckované.
|
|
|