aach |
|
(24.6.2012 9:51:54) celý týden džemuji a jsem absolutně nadšená. a ted tu mám 20 rudých růží a chtěla bych z nich udělat džem. třeba s jahodama, třešněma. ale nevím , jestli jsou jedlé i růže řezané do vázy..? už jste růžový džem některá jedla? dělala? jak?
|
Simeona+3 |
|
(24.6.2012 10:57:29) A tady máš recept http://www.apetitonline.cz/recepty/2136-ruzovy-dzem.html
|
|
mydlenka |
|
(24.6.2012 12:42:51) Jedla, přivezla mi ho sestřenice z Bulharska/Turecka či odkuď. Byl výborný, protože voněl po planých růžích, jejichž vůni zbožňuju.S receptem neporadím. Jen ten tehdy měl takovou hodně řídkou texturu a chutnal podobně jako nevýrazný med....Dostal mně na vůni.
|
|
fisperanda |
|
(24.6.2012 13:24:01) Jedla jsem, a připadá mi výborný. Takový malý soukromý luxus. Jak se dělá, to nevím. Ale směle do toho
|
|
123456 | •
|
(24.6.2012 21:54:42) Hlavně použít jen růže vypěstované doma na zahrádce, v žádném případě kupované ...
"... Způsob pěstování květin, které se pěstují jak na záhonech, tak ve sklenících, připomíná v mnohém chemickou výrobu, protože k ošetření květin se používá řada škodlivých nebo i vysoce jedovatých chemických prostředků, jež ohrožují zdraví lidí pracujících na farmách a znečišťují vodu v dosahu farem..."
Z clovekvtisni.cz
|
|
|