helena + veverčátka |
|
(26.6.2012 21:29:41) může být přezrálý až sušší, a jde už pomalu do "zkažena", ale je to takový ten stupeň, kdy někdo vyhazuje (sýr bývá už více aromatický, ale ještě ne hořký) a někdo si pochutná a nic nevidí. Já bych ho usmažila nebo zapekla. Ale hodně záleží na sytosti té barvy. Pozná se to až časem, jestli chytneš listerii či jinou potvoru. Ale ta vlastně může být i v super čerstvém sýru, takže buď v poho, jestli je normálně jíš a poznáš, kdy je zkažený a kdy ne. Já mám kachní žaludek, když mi to šmakuje, na dezén nekoukám
|
boží žena |
|
(26.6.2012 21:37:53) tyhle hnědý právě moc dobrý usmažený nejsou
|
Elíláma |
|
(26.6.2012 22:54:49) přesně, smažený už dobrý nejsou, tyhle zralejší
osobně bych to sežrala (asi tak do stádia černých paliček na plísni )
|
GJana& julinka |
|
(26.6.2012 23:15:55) Monty a co ti rika datum spotreby? Pokud chutna normalne snedla bych ho. Pak je tu otazka, jestli to neni nejaky kombinovany druh jako hermadur. To by mel byt nahnedly.
|
|
|
|
|