smajlík |
|
(7.10.2012 20:54:05) Napadá někoho, jak si kávová zrna v čokoládě udělat doma? Přece jen jsou hodně drahá. Zrna vpohodě koupím, ale jak z toho pak udělat vzhledná zrna v trošce čokolády bohužel nevím :-(
|
Tante Ema |
|
(7.10.2012 21:57:53) Bych to zalila do čokolády do platíčka od bonboniéry. Trochu čokolády, pakta zrna, dozalít.
|
|
Elíláma |
|
(8.10.2012 9:24:57) do mrazítek na led, lehce vymazat tukem
|
smajlík |
|
(8.10.2012 11:18:04) No jo, ale právě ty tvořítka na led nebo od bombošky jsou moc velká - moje představa opravdu je jen zrna obalenou slabou vrstvou čokošky a zajímalo by mne jestli třeba existují nějaká pidi tvořítka na to? Jinak mi nezbyde než namáčet do už trošku ztuhlé čokošky...
|
Kvítka |
|
(9.10.2012 19:57:11) Smajlíku, jestli to je ještě aktuální. Já bych zrna hromadně zalila trochou čokolády, promíchala a dala na pečící papír. Dle potřeby pak odlupovala. Nebudou asi tolik vzhledná. A to se dají obyč rzna jíst? Myslela jsem, že jsou tvrdá.
|
|
Kvítka |
|
(9.10.2012 19:57:17) Smajlíku, jestli to je ještě aktuální. Já bych zrna hromadně zalila trochou čokolády, promíchala a dala na pečící papír. Dle potřeby pak odlupovala. Nebudou asi tolik vzhledná. A to se dají obyč rzna jíst? Myslela jsem, že jsou tvrdá.
|
smajlík |
|
(9.10.2012 23:37:51) Kvítka, asi tot ak nějak udělám, zatím na to ještě nedošlo ale brzy dojde
Zrna se jíst vpohodě dají - nevím tedy ty obyč z obchodu, jsem zkoušela takové ty co se prodávají na váhu, to je naprosto vpohodě - akorát to hezky křupne Podle mě ale půjdou i ty obyč. Kupovat určitě budu ty na váhu - s nějakou dobrou příchutí a na to chci dát nějakou min. 70% kvalitní čokošku. Dám pak vědět jak se povedlo.
|
|
|
|
|
|