Violetina |
|
(9.11.2012 16:12:22) Mám v lednici už dlouho (přes půl roku) zavřenou misku s citronovým krémem. Nějak jsem stále odsouvala řešní, ale už je to tady:)
Můžu ho ještě nějak zužitkovat? Tak jak je či prohřát ve vodní lázni? Nebo radši vyhodit?
Žádné viditelné známky zkaženosti nemá, nesmrdí, jen na vechu je krustička, pod ní je krém stále "vláčný".
Díky
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(9.11.2012 18:33:58) Hele, máme ho otevřenej už taky dlouho, a normálně to jíme... Zatím žijem.
|
|
angrešt |
|
(9.11.2012 20:32:20) Vzhledem k obsahu jen částečně tepelně opracovaných vajec bych ho použila spíš do koláče - typu cheesecake, pěkně ochutí tu náplň. Nebo do tarte au citron, tam se to taky přepeče.
|
|
|