Evžíček |
|
(5.12.2012 22:14:20) ahoj,
potřebuji poradit- koupila jsem originální Drážďanskou štolu- jednu v celofánu, jednu v papírovém sáčku- jak je mám skladovat? Chceme je jíst postupně, jsou to cca 2kg. V lednici nebo ve špajzu?
Díky moc
|
Kač. ♀ + ♂ |
|
(5.12.2012 22:29:14) Taky jsme jednu dostala originál přímo z Drážďan... zatím ji mám v pap krabici ve špazu... ale ráda zjistím kde se to má skladovat
|
Anni&Annika |
|
(5.12.2012 22:51:40) tu v papirove krabici taky znam...a taky je mela tchyne v chladu... osobne...ja tu stolu dostavam kazdy rok, moc ji nemusim, ale manzel kousek rad a pak to mam ve spajzu /je tam chladno/ a trnu, jak dlouho vydrzi...ona je tim cukrem podle me trochu zakonzervovana, ale zase na tom nepoznam, kdyby uz stim neco bylo...takze u nas se nikdy cela nesni a pak pro vsechny pripady leti
|
Kač. ♀ + ♂ |
|
(5.12.2012 22:59:37) Já ji dostala darem Tak jí kuchneme na vánoce
|
Anni&Annika |
|
(5.12.2012 23:03:52) hele, na me je stola moc sladka...ja mam radsi vanocku
|
|
|
|
|
Sam01 |
|
(6.12.2012 7:46:33) Jé tu Drážďanskou štolu miluju. Zrovna jsem si jí dovezla. Mám tu v modré krabici z Karstadtu. Mívám jí každý rok normálně v kuchyni v té krabici a je vynikající,ale myslím,že,když bude v chladnu,tak jí to taky neuškodí.
|
|
Rina+2 |
|
(6.12.2012 8:45:14) Tu v papir.sacku bych dala do mrazaku na Vanoce, tu v celofanu do chladu.
|
|
Anadar |
|
(6.12.2012 10:12:28) Nenačnutou v chladu,myslím,že chladný špajz stačí.Načnutou klidně v kuchyni. Taky ji mám ráda,a protože si dávám ráno dva tenké plátky a nikdo jiný ji nejí,musí mi načnutá vydržet v kuchyni aspoň týden A vydrží,jen překrývat řeznou plochu.
|
|
|