| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Jak skladovat drážďanskou štolu?

 Celkem 9 názorů.
 Evžíček 


Téma: Jak skladovat drážďanskou štolu? 

(5.12.2012 22:14:20)
ahoj,

potřebuji poradit- koupila jsem originální Drážďanskou štolu- jednu v celofánu, jednu v papírovém sáčku- jak je mám skladovat? Chceme je jíst postupně, jsou to cca 2kg. V lednici nebo ve špajzu?

Díky moc
 Anni&Annika 


Re: jak skladovat Drážďanskou štolu 

(5.12.2012 22:17:19)
tchyne kupuje v nejakych plechovych krabicich /tusim ale ze je to taky drazdanska/ a ja ji vyndavam z krabice az na vanoce~d~....ale jinak myslim, ze ji ma na balkone. Takze bych se priklanela k te lednici~;)
 Kač. ♀ + ♂ 


Re: jak skladovat Drážďanskou štolu 

(5.12.2012 22:29:14)
Taky jsme jednu dostala originál přímo z Drážďan... zatím ji mám v pap krabici ve špazu... ale ráda zjistím kde se to má skladovat :-)
 Anni&Annika 


Re: jak skladovat Drážďanskou štolu 

(5.12.2012 22:51:40)
tu v papirove krabici taky znam...a taky je mela tchyne v chladu...
osobne...ja tu stolu dostavam kazdy rok, moc ji nemusim, ale manzel kousek rad a pak to mam ve spajzu /je tam chladno/ a trnu, jak dlouho vydrzi...ona je tim cukrem podle me trochu zakonzervovana, ale zase na tom nepoznam, kdyby uz stim neco bylo...takze u nas se nikdy cela nesni a pak pro vsechny pripady leti~d~
 Kač. ♀ + ♂ 


Re: jak skladovat Drážďanskou štolu 

(5.12.2012 22:59:37)
Já ji dostala darem :-) Tak jí kuchneme na vánoce
 Anni&Annika 


Re: jak skladovat Drážďanskou štolu 

(5.12.2012 23:03:52)
hele, na me je stola moc sladka...ja mam radsi vanocku~;)
 Sam01 


Re: jak skladovat Drážďanskou štolu 

(6.12.2012 7:46:33)
Jé tu Drážďanskou štolu miluju. Zrovna jsem si jí dovezla. Mám tu v modré krabici z Karstadtu. Mívám jí každý rok normálně v kuchyni v té krabici a je vynikající,ale myslím,že,když bude v chladnu,tak jí to taky neuškodí.
 Rina+2 


Re: jak skladovat Drážďanskou štolu 

(6.12.2012 8:45:14)
Tu v papir.sacku bych dala do mrazaku na Vanoce, tu v celofanu do chladu.
 Anadar 


Re: jak skladovat Drážďanskou štolu 

(6.12.2012 10:12:28)
Nenačnutou v chladu,myslím,že chladný špajz stačí.Načnutou klidně v kuchyni.
Taky ji mám ráda,a protože si dávám ráno dva tenké plátky a nikdo jiný ji nejí,musí mi načnutá vydržet v kuchyni aspoň týden :-) A vydrží,jen překrývat řeznou plochu.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.