sarmi |
|
(10.12.2012 18:30:29) Každou hodinu alespon jedno tema k vanocnimu cukrovi .
Prosim overeny postup, diky!
|
N. | •
|
(10.12.2012 19:03:14) Prodavaji uz hotove pod nazvem Tatramelky.
|
|
Půlka psa |
|
(10.12.2012 19:48:27) Dělám ze Salka uvařeného na karamel, z másla a bílých burizonů. Přesně neřeknu, dělám to od oka.
|
el + 2 |
|
(10.12.2012 20:29:14) a jak se vaří salko na karamel? Napiš prosím aspoň přibližně
|
arsiela, |
|
(10.12.2012 20:34:26) Buď se jako karamel už koupí,nebo pokud kamarádíš s tlakáčem,tak hodinu v tlakáči salko.
|
el + 2 |
|
(10.12.2012 20:41:13) teď si přijdu jako blbec , ale ... to se vaří konzerva ve vodě, nebo ho do papiňáku naleju? Kdysi jsem cosi o vaření celý konzervy slyšela, ale nikdy nezkoušela...
|
Lei |
|
(10.12.2012 20:44:23) celá konzerva
|
|
Půlka psa |
|
(10.12.2012 20:59:16) Nemusíš ani v tlakáči. Vařím to normálně v hrnci, celé potopené. Plechovku otevřít až po vychladnutí.
|
|
|
adelaide k. |
|
(10.12.2012 20:47:02) Hodina je moc, max 40 minut.
|
|
|
Lei |
|
(10.12.2012 20:43:46) Normálně strč plechovku do hrnce s vodou a vař cca hodinu a půl až dvě hodiny...nechej zcela vychladnout před otevřením - toť vše ...nebo v tom papiňáku, máš-li, tam to je samozřejmě rychlejší.
|
el + 2 |
|
(10.12.2012 20:50:02) díky
|
Jája | •
|
(11.12.2012 4:12:08) Nevař to, škoda času a energie, kup to hotové.
|
|
|
|
|
|
lipoo |
|
(18.12.2012 16:05:41) tak já rozpustím cukr na karamel,přidám máslo a Salko a do toho vmíchám burizony.
|
|
|