Kaja222 |
|
(19.12.2012 17:53:38) poradte, muzu to udelat?
a jestli ne, vydrzi mi dnes koupena do soboty?
diky
|
anexa |
|
(19.12.2012 17:54:48) jasně, děláme to tak běžně
|
|
arsiela, |
|
(19.12.2012 17:57:52) jasně že lze
|
|
Rotem |
|
(19.12.2012 17:58:11) Jde v pohode zamrazit. Zamraz a vytahni v patek v noci at se rozmrazi
|
|
TS Garp |
|
(19.12.2012 18:00:27) No jo vyná klobása, neznal sem to. Je to celkem "čecháčkovský" humus já k tomu přilil tak dvě deci býlího. Jinak dobrou chuť.
|
Kreaty |
|
(19.12.2012 18:02:35) tak to se mýlíš, Němci to mají taky a jedí to na vánoce jako my
|
TS Garp |
|
(19.12.2012 18:03:48) Bože zachraň mě.
|
Kreaty |
|
(19.12.2012 18:06:02) no zas takový humus to není je to našlehaný vepřový bůček, plec, telecí s vínem a nacpané do přírodního střívka, to takový párek je určitě horší výtvor
|
TS Garp |
|
(19.12.2012 18:08:00) Jo máš pravdu - to výš já ze staré komunistické školy - to ještě vepřové bylo vepřové.
|
|
|
|
Kreaty |
|
(19.12.2012 18:03:49) manžel je zamražuje vždycky, protože je jí obalovaný a líp se mu obalujou tuhý zmražený
|
|
|
|
perko |
|
(19.12.2012 18:01:18) Běžně mrazím.Předem udělám "šneka",dám do mikrot.sáčku a do mrazáku.
|
|
Senedra |
|
(19.12.2012 18:26:30) Nadělej šneky, prolož alobalem a zamraž. Já budu kupovat klobásu v pátek a chystat jí až 25.
|
Kaja222 |
|
(19.12.2012 18:27:57) super tip, presne tak to udelam. Diky.
|
|
|
Senedra |
|
(19.12.2012 18:26:31) Nadělej šneky, prolož alobalem a zamraž. Já budu kupovat klobásu v pátek a chystat jí až 25.
|
|
Lucka | •
|
(11.12.2013 20:14:40) super! přesně tuto otázku jsem hledala, díky díky, jen TS Garpovy ze starý komunistický školy vzkazuju, že teda nejsem žádnej expert českého jazyka ale jeho hrubice typu "to výš" a "vyná klobása" ty mě teda dostaly. Za komančů se na pravopis dbalo ještě víc než dnes ne? :)
|
|
|