drzuzu |
|
(5.2.2013 18:36:01) Dobrý večer.Máte prosím někdo zkušenost s touto pekárnou od pana Reisse?Absolvoval jste někdo kurz pečení u pana Reisse?Z jeho stránek mám pocit, že je to nutnost, že bez jeho kurzu je to marnostNa kurz se nechystám, jen by mě zajímalo, jak se vám pečení v této pekárně daří.A máte někdo nerez formy místo teflonu?Nerez bych si ráda pořídila, ale celkově by to bylo děsně drahý.Děkuji za zkušenosti
|
Sharien |
|
(5.2.2013 19:18:04) Mam ji, nerez haky a nerez nadobu, sklicka. Dari se mi v ni pect naprosto v pohode, p.Reiss je velmi ochotny, mam pred nej doporucene sarze obili do mlynku a nebyl v nicem problem. Kurz nemam, presto si vesele pecu Jen teda chvili jsme si zvykala, v te nerez nadobe je treba pect na nizsi teplotu, tak se to musi znova vychytat, jak dlouho,aby to bylo upecene, ale ne ususene.
|
Inka | •
|
(5.2.2013 19:26:28) A jak se to z tý nerez nádoby vyklápí?
|
Liki + dcera 8/11 |
|
(5.2.2013 19:30:27) Vyklápí se to po vychladnutí. Nemám s tím problém. Ale je fakt, že po upečení nechávám chleba zapařit pod sklíčky.
|
Sharien |
|
(5.2.2013 20:05:35) Ja holt obcas chleba objedu nozem, vetsinou nejak neni cas pro stydnuti Se sklickama pecu, nenapadlo mne je tam nechat, neni to pak moc mokry?
|
Liki + dcera 8/11 |
|
(5.2.2013 21:30:47) No na sklíčku se udělají kapky, které sleju do dřezu, takže chleba mokrý nemám, jenom vlhký :)
|
|
|
|
|
Inka | •
|
(5.2.2013 19:27:25) A jak se to z tý nerez nádoby vyklápí?
|
|
Liki + dcera 8/11 |
|
(5.2.2013 19:28:48) Taky mám nerez nádobu, nerez hnětače a sklíčka. Supr věc. Pan Reiss přebírá záruku na pekárnu místo výrobce, takže se člověk nemusí bát, kdyby se něco porouchalo. Musí se péct na nízkou teplotu, chleba je vláčný, namám problém chleba po vychladnutí vyklepnout. Po upečení vytáhnu nádobu, znova na ni dám sklíčka a nechám zapařit.
|
|
|
Inka | •
|
(5.2.2013 19:25:06) Všechno o pečení najdeš tady a v přilehlý diskusi. http://domacipekarny.dama.cz/ Přímo o týhle tady http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=ukaz&pekarna=263 Žádnej kuzr myslím není třeba, chce to jenom péct a péct.
|
|
Inka | •
|
(5.2.2013 19:25:23) Všechno o pečení najdeš tady a v přilehlý diskusi. http://domacipekarny.dama.cz/ Přímo o týhle tady http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=ukaz&pekarna=263 Žádnej kuzr myslím není třeba, chce to jenom péct a péct.
|
|
Sharien |
|
(5.2.2013 20:07:58) Nerezove haky jsou pro mne vicemene nutnost, delam celozrnne zitne chleby s kvasem, takze to testo nevypada klasicky a umicha ho maloktera pekarna, u jinych jsem haky vybrousila unvitr dokulata :-D
Ono vubec zalezi, na co tu pekarnu mas.
|
|
Eva + Klárka2/07 |
|
(5.2.2013 20:15:26) Mám ji doma, používám ji na běžné věci, ale ten Vital chleba jsem ještě nepekla.
|
|
drzuzu |
|
(5.2.2013 21:12:27) Děkuju za příspěvky
|
Radka | •
|
(5.3.2013 18:59:15) Zdravím, uvažuju nad touto pekárnou. Líbí se mi, že lze zakoupit i ty nerez nádoby...to je asi jediná pekárna, u které to jde, že? A na kolik Vás to komplet vyšlo? A děláte i jogurty?..kolik se jich tam vleze? Díky
|
|
|
|