Sam01 |
|
(9.8.2013 10:29:06) Teď na dovolené jsem u švagrové v cizině ochutnala rychlokvašky. Moc mi chutnalo a hned jsem se podívala,jak je dělá. Nicméně jsem si vzpomněla,že jsem kdysi jezdívala hodně přes Mělník a tam u silnice vždy prodávali ovoce,zeleninu a rychlokvašky. Ty okurky byly takové jakoby sladké na rozdíl od těch co jsem teď ochutnávala u švagrové. Výborné jsou oboje,ale mě by zajímalo jestli někdo nemá recept na ty sladší.
|
Leontýnka+3 |
|
(9.8.2013 11:12:17) Jsou kvašáky a rychlokvašky. Recept teda nemám ani na jedny, ale vím, že kvašáky potřebují víc času. A asi taky záleží hodně na nálevu.
|
|
Jarmilka. |
|
(9.8.2013 12:16:06) pozor, kopr musí být přerostlý, klacky, ne ty zelené mrkvičky, co se dávají do tzatziků
Ještě přidávám vinný nebo dubový list, kousek křenu, mrkev.
|
Jarmilka. |
|
(9.8.2013 12:32:00) Jo? Mě cutná víc s tím vykvetlým a taky mi dýl vydržely... ale jasně, když není tvrdej, jde i měkkej..
|
|
|
Dari79 |
|
(9.8.2013 19:00:43) A ještě višňový list - celá ulice si k nám chodí na strom trhat, protože snad nikdo jiný višně nemá
|
|
|