Cimbur |
|
(21.9.2013 11:04:26) Jaké máte zkušenosti? Doporučíte značku? Funguje to tak, že naskládám, naliju vodu, nastavím teplotu a čas a o víc se nestarám?
|
Mája+kluci 07, 11 |
|
(21.9.2013 11:59:11) Ahoj, elektrický zavařovací hrnec jsem si pořídila před dvěma lety, protože jsme pravidelně mívali různé naše i darované přebytky ze zahrádky. Podle zákona schválnosti se další roky urodilo minimum ovoce a darované taky moc nebylo Tak tě jen varuju, aby to u vás taky nepřivodilo takové následky
Jinak hrnec mám vcelku levný, značky Professor - nějak jsem vyhodnostila, že drahé značkové umí víceméně totéž a tisíce za to připlácet nebudu. Můj hrnec funguje tak, že naskládám sklenice, zaliju vodou a nastavím teplotu. Jakmile je dosaženo oné teploty, hrnec pípá a já nastavím čas zavařování. No a až dojede čas, tak opět zvukový signál a vypne se topné těleso. Já pak hned vytahuju, aby nebyly zavařeniny na sr.čku. Co jsem považovala za důležité, je výpustní kohoutek u dna hrnce, abych nemusela vodu vylívat vrchem. Navíc se to případně dá použít jako zásobník teplého čaje nebo svařáku Moje heslo při nákupu znělo: "V létě zavaříme - v zimě zapaříme" (jen teda na to druhé ještě nedošlo...)
|
|
Hanča | •
|
(21.9.2013 12:06:03) Když jsem víc zavařovala, používala jsem pařák. Pak jsme předělávali kuchyni a já si zvykla na zavařování v troubě. Tam taky nastavíš teplotu, na plech dáš vodu a zavaříš. Dneska jsem toho názoru, že žádný hrnec nepotřebuju, trouba je lepší, víc se do ní vejde a teploty má taky nastavitelné. Ze zavařeného se nezkazilo nic. Pokud by ti to taky vyhovovalo, ušetříš za hrnec (=další krám do bytu -> úspora místa).
|
|
Pavla | •
|
(21.9.2013 12:53:06) Ja se jsem slysela, ze nekdo zavaruje v mycce na nadobi.. Ale podrobnosti nevim.
|
|
magrata1 |
|
(21.9.2013 16:31:15) Tak kurňa, popiš, já se na něj taky chystám. Nebo přijede půlka Rodiny na zavařovací exkurzi
|
|
|