překvapená 20.9. |
|
(30.10.2013 8:25:39) Má ji osmileté dítě. Prý se to v podstatě "neléčí". Jakou jste aplikovali dietu a jaké podpůrné prostředky? Mám doporučen Hylak a laktobacily. Děkuji.
|
Jana, Terezka 5/03, Miška 1/06 |
|
(30.10.2013 8:35:16) tak to se divím, mladší dcera se s ní potýkala prvních 9 měsíců svého života, měla snad čtvery antibiotika a nakonec jsme skončili v nemocnici ... bylo to šílené období, připadala jsem si jako ta největší špína, když mě dvakrát bez varování navštívila hygiena. Dietu jsme tedy neměli, Hylak jsme kupovali ve velkém
|
Lassiesevrací |
|
(30.10.2013 8:39:47) Hygiena nám jen volala a vyptávali se, jak upravujeme maso, odkud bereme vodu, kam chodí děti do MŠ atp. Já jsem od té doby ras na utěrky, prkýnka, houbičky na nádobí. Utěrky měním tak obden, když mám poloprázdnou pračku, hodím tam i ty, co jsem použila jen ten den.
|
|
|
Lassiesevrací |
|
(30.10.2013 8:36:50) Taky ten Hylak a jinak nic.
|
|
Gerberka1 |
|
(30.10.2013 8:39:46) Můžu se jen zeptat, co je tohle za potvoru a kde se dá chytnout - nebo z čeho se dá chytnout?
Je to ze špatně upraveného masa nebo z čeho? A jsou to dlouhotrvající průjmy nebo jak se to projevuje?
|
|
kambala pláááckááá |
|
(30.10.2013 8:50:17) dostala jsem ATB a tzden jsem jedla ryzi,pak suche brambory a sunku
|
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym |
|
(30.10.2013 9:05:13) Já a syn jsme tuhle potvoru měli cca před rokem. Léčili nás jen smectou a dietou. Syn byl zhruba za pět dní fit a já si to užívala asi 14 dní, horečky a ukrutnej průjem. Nikdo jiný to od nás nechytil a to jsem kojila nejmladšího syna (myslela jsem, že máme střevní chřipku, až po pár dnech jsme šli k Dr. na výtěr). Je fakt, že jsme savovali a savovali... Pak jsme museli jít na opakovaný výtěr, jestli už jsme OK. Na hygienu to asi hlásila Dr., já s hygienou nepřišla do kontaktu. A chytili jsme to pravděpodobně z grilovaného kuřecího. K normální stravě jsem se vracela asi měsíc.
|
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym |
|
(30.10.2013 9:11:46) A jak píše Lassie, tak od té doby jsem taky ras na čistotu v kuchyni. Při přípravě kuřecího jsem až paranoidní, pracovní plochu utírám desinfekčníma ubrouskama a hned vše likviduju ze dřezu. Víc používám papírové utěrky a houbičky u nás mají velmi krátkou životnost a normální utěrky peru taky často. Takovou mrchu už bych znovu nechtěla.
|
|
|
|
|