Hanka-1978 |
|
(15.12.2013 19:51:57) Uvažuju, kam mám uložit právě vyrobená rafaelka (kondenzované mléko + kokos). Myslíte, že je nutné mít ho uložené v ledničce? Mám více nepečených druhů, některé dnes udělané, některé budu ještě dělat příští týden. Do ledničky se mi to rozhodně všechno nevejde. Myslíte, že stačí mít to v trochu chladnější místnosti? Podotýkám, že do nepečeného nedávám syrové bílky ani žloutky.
|
angrešt |
|
(15.12.2013 19:58:45) trvanlivost nepečeného je minimální, tím ňahňáním rukama se to kontaminuje až na půdu, takže tam už začínají klíčit plísně obvykle kolem 3 - 5 dnů. Tj. leda do mrazáku s tím.
|
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 |
|
(15.12.2013 20:09:05) Zatím mám většinu na talířích v lednici, později to přesunu do krabic do studené chodby do skříně.
|
Stáňa * |
|
(15.12.2013 20:17:23) Nepečené dělám den před Sťědrým dnem a pak znovu před Silvestrem. Na opakovanou radu Angrešt (znovu děkuji , to letos strčím do mrazáku. Už mám připravený malý samostatný šuplík, aby to nenatáhlo pachy.
|
|
|
tofu |
|
(15.12.2013 21:13:57) V chladnější místnosti, některé nepečené máme už týden hotové, něco jsme dělali včera. Zaplať bůh za téměř 40 let se nikdo nenakazil.
|
|
|