Mišyčka a Minimišyčka |
|
(21.2.2014 19:19:45) Tak jsem po delší době oprášila pekárnu, jen jsem už celá tumpachová z prohlížení receptů na Dámě, MMB a všude jinde, jaký je ten Váš osvědčený?
|
petluše |
|
(21.2.2014 19:30:08) Máme rádi pivní a špaldovy z Dámy.
|
|
Eva + Klárka2/07 |
|
(21.2.2014 19:34:35) jogurtový - recept z dámy. myslím že má číslo 17
|
|
bílá paní |
|
(21.2.2014 19:35:19) Nám se osvědčil kváskový. Recept je t pecempecen.cz
|
|
Chrysantéma |
|
(21.2.2014 19:52:25) Stačil by vlastní vyzkoušený a osvědčený recept??
|
jů |
|
(21.2.2014 19:55:11) Sem s ním
|
|
Mišyčka a Minimišyčka |
|
(21.2.2014 19:57:20) Jo, úplně nejlepší
|
Chrysantéma |
|
(25.2.2014 14:30:23) Dělám "hrnkový" a mouky nakupuju v Tesco = Předměřická chlebová mouka z Předměřic n. Labem.Hrnky ideálně 2 stejné,aby odpovídal poměr voda/mouka.
1,5 hrnku vlažné vody 2 hrnky pšeničné chlebové mouky 1 hrnek žitné chlebové mouky 1 kávová lžička kmínu 1,5 kávové lžičky soli 1 kávová lžička sušeného droždí(dávám to francouzské s vlaštovkou)
Program v pekárně na chléb "Klasik",velikost 1.400g a barva tmavá(dark).Peče se 3 hodinky(většinou přes noc) a do rána se nechá v pekárně "dojít"...
|
|
|
|
Inka | •
|
(21.2.2014 19:54:58) http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3648
|
|
DaVinci |
|
(21.2.2014 21:06:44) Pekárnu mám, chleba z ní mi chutná max. druhý den. Od té doby, co peču kvaskový dle Cuketky, mám pekárnu jen na těsta.
|
|
|