Fren |
|
(25.3.2014 11:11:17) Udělala jsem 2 šišky sekané,kterou budu péct v sobotu na oběd.Ted ale přemýšlím - jestli dát ty 2 syrové šišky do mražáku a pak upéct nebo to upéct ted a dát do mražáku a pak už jen ohřát v MT.Co je lepší?
V přípaadě,že dám syrovou sekanou do mražáku,nechávat ji před pečením nejdř.rozmrznout nebo dát rovnou do trouby a nechat ji tam o něco déle?Chci ji pak péct v MT s crips funkcí (na crisp talíři).Díky za radu.
|
Monty |
|
(25.3.2014 11:12:14) Zařazení tohoto tématu do sekce "Magie a tajemno" mi projasnilo den.
|
susu. |
|
(25.3.2014 11:14:41) Pro Fren je ta otázka asi dost tajemná. Fren, podle mě je to nejspíš úplně jedno. Já bych asi upekla obě, když už to teda peču, ať se s tím nemusím crcat po druhé, ale valný rozdíl v tom nevidím.
|
Fren |
|
(25.3.2014 11:27:45) sekanou budu péct určitě najednou,jen mi jde o to jestli nejdřív zmrazit a pak upéct(a před pečením nechat rozmrazit?)nebo nejdř.upéct a pak zmrazit?
Nemohla jsem rychle najít téma vaření,tož tady to se mi taky nakonec zdá příhodné,že Monty
|
susu. |
|
(25.3.2014 11:34:51) Podle mě lepší upéct hned a pak ohřát v mikdovlnce, než rozmražovat a pak péct. Já bych ji teda, když už, asi po upečení nakrájela a zamrazla rovnou v porcích. Ale já moc nemrazím, neoslovilo mě to, tak nevím.
|
|
|
|
Agatha Ch. |
|
(25.3.2014 11:15:10) Mne az po precteni tematu. Puvodni myslenka byla, ze jde o nejaky hromadny masakr.
|
Fren |
|
(25.3.2014 11:24:44) Ta tvoje úvahu nemá chybu
|
Fren |
|
(25.3.2014 11:25:16) ...ale bohužel jde fakt jen o sekanou do žaludku.
|
Agatha Ch. |
|
(25.3.2014 11:28:07) Uz mam hlad. Zamrazila bych ji a pak ji rovnou dala do trouby upect.
|
Agatha Ch. |
|
(25.3.2014 11:29:45) I kdyz na to bych ted potrebovala magicke schopnosti. Byla by upecena neprodlene a snedena jeste zatepla.
|
Fren |
|
(25.3.2014 11:34:24) taky miluju teplou sekanou,mnam, a taky mám hlad kurna!A do hospody daleko.
|
|
|
|
|
Kapradina |
|
(25.3.2014 12:06:45) Fren, a podle jaké úvahy jsi to zařadila do magie a tajemna?
Jinak k otázce - zamrazit syrové, pak zmražené dát péct do trouby.
|
|
|
|
|
Krabatka |
|
(25.3.2014 11:19:30) Crispem bych sekanou v žádném případu nepekla. Je dost vysoká, spálí se ti okraje a uvnitř bude syrová.
|
Fren |
|
(25.3.2014 11:23:37) díky za postřeh.Asi to bude teda ta klas.trouba.
|
Krabatka |
|
(25.3.2014 11:50:32) Jinak jsem viděla v krámech už Xkrát zamraženou sekanou, vždy byla syrová a pak se bez rozmrazování pomalu pekla. Asi bych to udělala stejně, bude pak čerstvě upečená a bude jistě lepší, než ohřívaná.
|
|
|
|
nebeska |
|
(25.3.2014 11:42:46) Nevím, ale sekanou miluju jedine tu od babicky cerstve upecenou, na zmrazene a ohrate v mikrovlnce bych asi asi nepochutnala...
|
|
caira (Vojta1/03,Mates11/04) |
|
(25.3.2014 11:50:31) Moje děti milují staročeskou sekanou. Upečeš, klidně zamrazíš... po vyndání z mrazáku rozrazíš, nakrájíš na plátky... a ty plátky obalíš v trojobalu jako klasický řízek a osmažíš.
|
Fren |
|
(25.3.2014 11:54:00) hm,taky zajímavý nápad - sekaná 100x jinak.
Tak už to není tajemno,už mám jasno,díky.
|
|
caira (Vojta1/03,Mates11/04) |
|
(25.3.2014 11:56:12) a můj táta Ti klidně flákne na talíř plátek rozmražený sekaný a poleje rajskou se slovy : placatý koule v rajský ... a tak nic nepoznáš
|
|
|
|