| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Uskladnění sekané

 Celkem 25 názorů.
 Fren 


Téma: Uskladnění sekané 

(25.3.2014 11:11:17)
Udělala jsem 2 šišky sekané,kterou budu péct v sobotu na oběd.Ted ale přemýšlím - jestli dát ty 2 syrové šišky do mražáku a pak upéct nebo to upéct ted a dát do mražáku a pak už jen ohřát v MT.Co je lepší?

V přípaadě,že dám syrovou sekanou do mražáku,nechávat ji před pečením nejdř.rozmrznout nebo dát rovnou do trouby a nechat ji tam o něco déle?Chci ji pak péct v MT s crips funkcí (na crisp talíři).Díky za radu.
 Monty 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:12:14)
Zařazení tohoto tématu do sekce "Magie a tajemno" mi projasnilo den. ~;)
 susu. 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:14:41)
Pro Fren je ta otázka asi dost tajemná. :-)
Fren, podle mě je to nejspíš úplně jedno. Já bych asi upekla obě, když už to teda peču, ať se s tím nemusím crcat po druhé, ale valný rozdíl v tom nevidím.
 Fren 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:27:45)
sekanou budu péct určitě najednou,jen mi jde o to jestli nejdřív zmrazit a pak upéct(a před pečením nechat rozmrazit?)nebo nejdř.upéct a pak zmrazit?

Nemohla jsem rychle najít téma vaření,tož tady to se mi taky nakonec zdá příhodné,že Monty~;)
 susu. 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:34:51)
Podle mě lepší upéct hned a pak ohřát v mikdovlnce, než rozmražovat a pak péct. Já bych ji teda, když už, asi po upečení nakrájela a zamrazla rovnou v porcích.~d~
Ale já moc nemrazím, neoslovilo mě to, tak nevím.
 Agatha Ch. 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:15:10)
Mne az po precteni tematu. Puvodni myslenka byla, ze jde o nejaky hromadny masakr.
 Fren 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:24:44)
Ta tvoje úvahu nemá chybu~t~
 Fren 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:25:16)
...ale bohužel jde fakt jen o sekanou do žaludku.
 Agatha Ch. 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:28:07)
Uz mam hlad.
Zamrazila bych ji a pak ji rovnou dala do trouby upect.
 Agatha Ch. 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:29:45)
I kdyz na to bych ted potrebovala magicke schopnosti. Byla by upecena neprodlene a snedena jeste zatepla.
 Fren 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:34:24)
taky miluju teplou sekanou,mnam, a taky mám hlad kurna!A do hospody daleko.
 Kapradina 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 12:06:45)
Fren,
a podle jaké úvahy jsi to zařadila do magie a tajemna?

Jinak k otázce - zamrazit syrové, pak zmražené dát péct do trouby.
 Krabatka 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:19:30)
Crispem bych sekanou v žádném případu nepekla. Je dost vysoká, spálí se ti okraje a uvnitř bude syrová.
 Fren 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:23:37)
díky za postřeh.Asi to bude teda ta klas.trouba.
 Krabatka 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:50:32)
Jinak jsem viděla v krámech už Xkrát zamraženou sekanou, vždy byla syrová a pak se bez rozmrazování pomalu pekla.
Asi bych to udělala stejně, bude pak čerstvě upečená a bude jistě lepší, než ohřívaná.
 nebeska 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:42:46)
Nevím, ale sekanou miluju jedine tu od babicky cerstve upecenou, na zmrazene a ohrate v mikrovlnce bych asi asi nepochutnala...
 caira (Vojta1/03,Mates11/04) 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:50:31)
Moje děti milují staročeskou sekanou. Upečeš, klidně zamrazíš... po vyndání z mrazáku rozrazíš, nakrájíš na plátky... a ty plátky obalíš v trojobalu jako klasický řízek a osmažíš.
 Fren 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:54:00)
hm,taky zajímavý nápad - sekaná 100x jinak.

Tak už to není tajemno,už mám jasno,díky.
 caira (Vojta1/03,Mates11/04) 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 11:56:12)
a můj táta Ti klidně flákne na talíř plátek rozmražený sekaný a poleje rajskou se slovy : placatý koule v rajský ... a tak nic nepoznáš ~t~~t~
 Tylity 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 12:24:23)
Upeč a pošli.. přibal okurky a chleba.. a prosím kurýrní službou.. tajemně ti pak prozradím, jaká jsi kuchařka ;)
 neznámá 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 12:33:23)
Náš řezník prodává zamraženou syrovou sekanou. Nechám jí povolit, kolikrát ani to ne, a normálně upeču. Stejně bych to udělala i s domácí, zamrazila bych zasyrova.
 Evelyn1968,2děti 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 12:38:20)
Čekám, kdy se dočtu, co je na sekané tajemného~;)
 neznámá 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 12:50:18)
No to je jasné, nikdo, kromě kuchaře, neví co v ní je.~t~
 Marika Letní 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 13:31:38)
Zamrazila bych polotovar. Pekla v sobotu. To se mi zdá jednodušší a efektivnější, že budeš to jídlo jen jednou ohřívat. Nikoli péct teď, zchladit, zamrazit, znovu ohřívat před podáváním.

A je to mraZák, rozmraZovat...
 Velšice 


Re: Co s masovou sekanou 

(25.3.2014 18:03:49)
Zamrazila bych syrovou a pak rovnou upekla. Ohřívané jídlo nemám ráda.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.