tma |
|
(18.4.2014 21:29:42) Letíme v červenci na dva týdny k moři. Snídaně máme zajištěny na hotelu. Jsme dva dospělý a tříleťák. Večeře jsou jasné, to budeme v restauraci nebo klofnem na ulici místní speciality do ruky, ale přes den? Nemyslím, že budeme v tom parnu nějak extra hladoví, ale ráda bych do zásoby pár tipů na jídlo, co vykouzlím i bez kuchyňky. K dispozici na pokoji pouze rychlovarka a minilednička, sebou asi nic moc nepovezem. Jedná se o Evropu, obchody v okolí, vše dostupné.
Bez kuchyňky jedeme letos poprvé.
Jestli máte nějaké tipy, díky předem!
PS - Tříleťák nejí zeleninu v syrovém stavu
|
Eva + Klárka2/07 |
|
(18.4.2014 21:49:22) a musí být 2 teplé jídla? zajděte si na oběd a na večeři pečivo a něco k tomu nebo naopak - oběd si koupit pečivo, sušenky, palačinka.... a večeře klasická v restauraci
|
|
Tragika |
|
(18.4.2014 21:50:47) Obědy můžeš mít studené. Koupíš sýry, ovoce, pečivo, olivy a x dalších propriet. Nebo vezmi sebou remosku. V té upečeš a uvaříš vše. Já si třeba dovolenou představuju jinak, než u plotny.
|
tma |
|
(18.4.2014 22:10:13) Jak můžu stát u plotny v hotelu s rychlovarnou konvicí? :D
Ptám se na jednoduché tipy - rohlík s tuňákem, instatní krupicová kaše (díky! Nenapadlo mě, doma nevedeme!) apod.
Někdy budeme v restauraci, jindy ne.
Tvůj Mauricius to nebude, ale holt každý není tak hóch jako ty. Tak už nám to tady pořád nedokazuj.
|
kambala pláááckááá |
|
(18.4.2014 22:18:16) klof!
|
|
Romča+V.6/03+L.5/08 |
|
(18.4.2014 22:18:39) můj bratránek si v rychlovarné konvici ohříval i párky a teta se divila, proč má ty mastný kola na kafíčku
|
|
|
Claire4891 |
|
(19.4.2014 21:21:58) Presne, co to ma spolecneho s Mauriciem Jinak moc nechapu otazku - pokud se tyka toho, co vsechno se da zalit horkou vodou, tak pak existuji instantni polevky, instantni kase (jahlova, ryzova, krupicna, atd.), ale to bych si tedy na dovolene nedavala. Jinak normalne bych zasla do supermarketu, podivala se v okoli, co se nabizi a ridila se dle toho.
|
|
|
|