pearl |
|
(3.5.2014 17:00:22) Dostala jsem darem pět vanilkových lusků. Jsou v dárkové krabičce a zatavené pohromadě ve folii. Nevím ale, jak je mám skladovat, až folii rozbalím a použiju první lusk. Poradíte prosím?
|
dulca | •
|
(3.5.2014 18:02:08) sklenena zkumavka se spuntem, nebo jakakoliv dobre uzaviratelna nadoba, aby nevyschly...
|
|
Uarda |
|
(3.5.2014 19:37:10) Prý zasypat kilíčkem cukru a nechat měsíc. Cukr by měl přebrat vanilkovou vůni. Nevím mic o tom, že by se lusk mlel a někam sypal.
|
*Aida* |
|
(3.5.2014 20:33:17) Ja teda do cukru davam lusk az kdyz je pouzity, tedy pote, co jsem ho rozkrojila podelne a vyskrabla vsechna seminka. Do cukru to bohate staci. Lusk ve folii jsem teda v zivote nevidela, bude to asi hermeticky uzavrene. Jinak jeste ten lusk vydrzi fakt dlouho, zasypu cukrem a necham minimalne 14 dnu v uzavrene nadobe. Kdyz cukr dojde, tak zopakuju. Potreti jsem to nezkousela, tou dobou mam uz dalsi pouzity lusk, ale urcite by to slo i dal...
|
|
|
|