KvětuškaS |
|
(15.5.2014 15:17:44) Sice mám šlehačku obyč. i pařížskou, ale šlehačka mi nikdy na dortu nevydrží moc dlouho, začne se roztékat. Čím jiným nazdobit, aby to bylo tvárné a chutné?
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(15.5.2014 15:19:02) Krémem.
|
|
Miilu |
|
(15.5.2014 15:19:33) Krém? Nebo dej do šlehačky ztužovač, vydrží déle. Další možnost je rostlinná šlehačka, ta vydrží našlehaná podstatně déle než živočišná. Chuťově to moc poznat není, někdo rozdíl nepozná vůbec. Nebo ovoce a zalít želatinou
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(15.5.2014 15:21:26) To je fakt, třeba ta Rama Cremefine vydrží dlouho.
|
|
ronniev |
|
(15.5.2014 15:22:18) Dovolím si nesouhlasit, že se rozdíl nepozná - pozná, sakra se pozná. Rostlinná šlehačka má hnusnou pachuť.
|
Miilu |
|
(15.5.2014 16:28:22) nepíšu, že je to úplně stejná chuť...píšu že NĚKDO to vůbec nepozná, a to mám vyzkoušené praxí......ale já mám chuťově radši tu rostlinnou...až na to, že ji nikde nemůžu sehnat
|
|
Pam-pela |
|
(15.5.2014 17:16:17) Ronniev, souhlas, nesnáším rostlinnou "šlehačku", poznám ji okamžitě už podle oka (je opravdu velmi uměle trvanlivá a nádherně bílá ) a tím spíš po chuti...párkrát jsem se zpočátku spletla a následně zákusky vyhodila, pro mne naprosto něco nepoživatelného.
|
|
|
|
ronniev |
|
(15.5.2014 15:25:00) Když do ní dáš ztužovač, vydrží. Mám to ozkoušené - dělám vždycky na jednu rodinnou oslavu schwarzwaldský, kam se dává šlehačky fakt hodně, a převážím ho na vzdálenost 200 km, kde ještě musí vydržet přes dloooouhý oběd. Se ztužovačem je to bez problému.
|
Miilu |
|
(15.5.2014 16:29:24) pro mne má pachuť zase šlehačka se ztužovačem, nedokážu to sníst....
|
|
|
ronniev |
|
(15.5.2014 18:48:13) To zní skvěle - v jakých poměrech?
|
|
|