Jana, 2/07+10/08+5/11 |
|
(21.5.2014 7:31:52) Ahoj, mám tady namočenou cizrnu, je namočená dvě noci a den, chci ji k obědu. Mám tlakáč, ale nechci pyré. Děkuji J.
|
Jarmilka. |
|
(21.5.2014 8:15:06) Po půlhodině zkus a pak co 10 minut, mě to po dvou dnech namáčení trvá i 40 minut.
|
Jarmilka. |
|
(21.5.2014 8:16:16) Jinak já bych ji v tlakaci nedělala, ráda zkouším, zda už je, ale aby nebyla moc.
|
svynka+2 |
|
(21.5.2014 8:43:17) To je pravda, tiež rada skúšam, aby nebola moc. Minule som od nej odišla, varila sa hodinu a bolo to skoro už až príliš makké. Takže možno nie hodinu, ale trištvrte hodky zhruba.
|
|
|
|
Jess+3 |
|
(21.5.2014 8:15:07) Namacim jen pres noc a varim v klasickem hrnci 30min. s pridanim jedle sody (na spicku noze).
|
|
Senedra |
|
(21.5.2014 8:31:48) Většinou večer namočím a druhý den vařím a opravdu nevím, jak dlouho.
Ale papiňáku bych se bála, cizrna při vaření hodně pění.
|
Jája | •
|
(21.5.2014 8:52:16) A hodíte prosím některá tip na svojí oblíbenou úpravu cizrny? Já dělám pouze hummus z konzervované, který miluji, ale ráda bych někdy uvařila i jako přílohu např. k masu, díky
|
|
|
Lenka Pražanda |
|
(21.5.2014 10:05:28) Víc než 30 min bych to nevařila. My jí přidáváme k dušenému masu, které se vaří většinou v papiňáku na posledních 5-10 min.
|
|
Luc. |
|
(21.5.2014 11:52:19) Namáčím večer a druhý den sleju, dám novou vodu a vařím v papiňáku 10 minut, pokud nechci, aby byla na kaši. Nebo nenamáčím vůbec a vařím v papiňáku půl hodiny (jakékoli luštěniny), na kaši či polévku 40 minut.
|
|
|