Žena s dětma |
|
(27.5.2014 13:51:59) V pulce listopadu jsem zamrazila kus dortu. Je to dort s máslopudingovým krémem a marcipánovým potahem. Myslíte, že bude ještě jedlý, když ho vytáhnu? Nebo ho mám hodit rovnou do popelnice?
|
Františka85 |
|
(27.5.2014 13:57:51) Bez obav bych ho snědla.
|
|
Stáňa * |
|
(27.5.2014 15:46:23) Nejedla bych, cítila bych po takové době pachuť mrazáku.
|
|
angrešt |
|
(27.5.2014 16:14:22) Podle toho, jakou teplotu máš v mrazničce - pokud kolem - 25 st., tak bude OK, jeslti byl dobře zabalený a nenatáhl pachy. Pokud teplotu vyšší, tak už v pořádku nebude, do nějakých - 20 st se potraviny kazí sice zpomaleně, ale přece. Pod - 20 se to hodně zbržďuje a čím nižší tepltoa, tím delší trvanlivost.
většina mrazáků bývá nastavena na - 15 až - 18 a při takové teplotě je trvanlivost dortu kolem 3 měsíců.
|
|
|