Oriana + 2 |
|
(9.6.2014 21:58:17) Dobrý den, máte někdo prosím vyzkoušeno, jak dlouho a při jaké teplotě zavařovat jahodový kompot a jak dlouho a při jaké teplotě zavařovat na dvě etapy přesnídávky? Děkuji
|
Františka85 |
|
(10.6.2014 15:04:07) Počítáš s tím, že z obojího bude na pohled šedohnědý hnus? Jahody taky rády chytají plíseň.
|
|
Dadulka,02/06,06/07 |
|
(10.6.2014 16:03:34) Teplotu nevím, nemám teploměr, ale vařím 20 minut, tzn.opravdu 20 minut slabého bublání. Jahody rády chytají plíseň, ale mě se zkazil snad jeden kompot a to jsem tak drobet "kozel zahradníkem."
|
Stáňa * |
|
(10.6.2014 19:50:49) Po špatných zkušenostech je jahodová marmeláda jediná, do které dávám Gelfix 2:1. Jinak všechny dělám s pektogelem, kde není chemie.
|
|
|
|