Hana36 |
|
(28.6.2014 13:17:29) Já ano, netuším, jak bylo s rybou zacházeno, než se mi dostala do domu. V receptu na pečeného lososa jsem si dnes přečetla: Rybu nemyjte, jen ji osušte čistou utěrkou, ztratila by chuť. Jsak se na to díváte vy?
|
Linda V. |
|
(28.6.2014 13:31:12) Ano, myju rybu před pečením.
|
|
boží žena |
|
(28.6.2014 13:32:49) Ja ano
|
|
neznámá |
|
(28.6.2014 13:43:32) Myju a to vím jak s rybou bylo zacházeno. Nějak nechápu jak by povrchové umytí vytáhlo z ryby chuť.
|
|
Chrysantéma |
|
(28.6.2014 13:44:33) Myju,ale i ten druhý názor může být správný...ono těžko říct,odkud pořídil rybu autor receptu...
|
|
Termix |
|
(28.6.2014 13:49:30) Myju všechno, rybu i maso. A jestli se to má nebo nemá, no ať si každý dělá, co chce.
|
|
Vínečko |
|
(28.6.2014 13:56:48) Myju veškeré maso vždycky.
|
|
Azia a 3 ryzova zrna |
|
(28.6.2014 14:20:51) Ano, oplachnu (jako vsechno maso) a vysusim cistou uterkou.
|
|
nebeska |
|
(28.6.2014 16:00:17) Maso myju, pokud je to kapr, nebo pstruh, tak vždycky i odřu solí, aby tam nebyl ten šlem a rybina.
|
|
Jana | •
|
(28.6.2014 19:03:53) Ryby nejíme,max file.Maso myju,ale zrovna nedávno byl v tv pořad,kde říkali,že se maso nemá mýt před zpracováním.Mluvili hlavně o kuřecím.
|
Kubula K. |
|
(29.6.2014 14:15:18) Myju všechno, případně pak osuším. Představa, že nevím, kdo na to sahal a já to upeču bez mytí, mi nedělá dobře.
|
Kudla2 |
|
(29.6.2014 14:17:31) Většinou nemyju, jestli je tam nějaká špína, tak se pečením spolehlivě zničí.
|
|
|
|
|