Lysinka+Niky 3/04,Aduš 10/07 |
|
(22.8.2014 22:18:09) Ahoj vsem, potrebovala bych radu zkusenych. Nikdy jsem houby nenakladala a ted si potrebuju trosku vyprazdnit mrazak, kde mam cca 5kg hub, prevazne ruznych hribu. Muzu je nejak nalozit? Neztrati na sve kvalite, kyz se rozmrazi a pak nalozi? A jaky recept pouzit? Rada bych nejaky jednoduchy, bez zbytecnych prisad a koreni, aby sly po otevreni pouzit normalne na vareni, tzn.do gulase, bramboracky apod. Budu rada za kazdy tip, co s tim. Diky
|
pearl |
|
(23.8.2014 8:58:33) Nedelala bych to. Houby by se mely zpracovat cerstve bebo zamrazit, rozmrazit, uvarit a snist.
Takove mnoztvi si neumim predstavit, ale kdyz se to tepelne zpracuje, tak se to dost smrskne ne? Kotel houbovyho gulase a tlupu kamaradu, to bych udelala ja.
Taky, jak dlouho uz je tam mas?
|
|
gina | •
|
(23.8.2014 23:14:38) Známí se z rozmražených hub přiotrávili a skončili v nemocnici. Prý se rozmrazovat nemají, oni je nechali do druhého dne. Já mražené dávám rovnou na cibulku atd., prostě to neriskuju.
|
|
|