Finis + 2011+2014 |
|
(26.8.2014 11:34:45) Mám v receptu napsanou hladkou, ale došla mi. Máma mi tvrdí, že mám recept stejně blbě, že se mají dělat z polohrubé... tak co, můžu to nahradit polohrubou? Moc často palačinky nedělám, tak nevím. Díky :)
|
susu. |
|
(26.8.2014 11:40:36) Já se učila, že hladkou na smažení, hrubou na vaření a polohrubou na pečení. No, ale neplatí to vždycky, když nemáš hladkou, klidně bych použila polohrubou.
|
|
leli |
|
(26.8.2014 11:41:02) Hladká se dá v palačinkách úplně v pohodě nahradit polohrubou, mám to vyzkoušeno.
|
|
Jitusch* |
|
(26.8.2014 11:47:27) Dělám jedině z polohrubé a jsou docela jedlé ;)
|
|
neznámá |
|
(26.8.2014 11:51:23) Mamka dělá z hladké. Já jsem zjistila, že je z hladké nikdy nemám tak dobré jako ona, z polohrubé je mi jdou líp a jsou chutnější.
|
|
Merylin5 |
|
(26.8.2014 11:51:33) Dělám z hladké, ale dala bych i polohrubou.
|
|
x x |
|
(26.8.2014 11:52:19) Tak já jsem se naučila dělat je zásadně z hrubé, jsou pak krásně křupavé, to my milujeme.
|
|
Judy+2 |
|
(26.8.2014 11:52:20) Prave se je chystam delat. Mam recept v ucebnici pri kuchare: Praktikum k vyuce predmetu Potraviny a vyziva. A tam maji polohrubou.
|
Ropucha + 2 |
|
(26.8.2014 11:57:10) To je zvláštní, že v receptech pro kuchaře je polohrubá, já znám recepty z hladké. Ale zdá se, že je to jedno a lze použít vlastně jakoukoliv, když tu zazněla i zkušenost s hrubou
|
|
|
Fren |
|
(26.8.2014 11:57:10) ano,já mám recept na palačinky z polohr.a na rozdíl od palačinek z hladké m. se mi tyhle vůbec netrhají.
|
Ropucha + 2 |
|
(26.8.2014 11:58:19) Mně se palačinky z hladké mouky nikdy netrhaly
|
|
|
Františka85 |
|
(26.8.2014 11:59:20) Dělám z hladké, polohrubé nebo kombinace obou. Rozdíly nepozoruju.
|
|
HelenaPa |
|
(26.8.2014 12:09:31) Dělám je vždycky z polohrubé.
|
|
lednovka |
|
(26.8.2014 12:26:38) já běžně používám půl napůl hladkou s polohrubou a dělala jsem i jen z polohrubé a vůbec to ničemu nevadí, ona i víc nadýchá těsto takže v pohodě, neboj se toho
|
|
Anna Veselá |
|
(26.8.2014 12:30:24) Hm, já vždycky myslela že se mají dělat z hladké. Ale polohrubá je v pohodě, taky ji občas dám, když hladká dojde, nakonec on v tom rozdíl moc není.
|
Finis + 2011+2014 |
|
(26.8.2014 12:56:46) Díky moc, udělala jsem je z polohrubé a jsou moc dobrý :) Fakt se to netrhalo.
|
Stáňa * |
|
(26.8.2014 13:25:03) Taky to dělám zbpolohrubé a naučila jsem tak i syna (17 let). Dělá si je minimálně dvakrát týdně, nedělají se totiž tolik žmolky
|
|
|
|
ivaxx |
|
(26.8.2014 14:08:58) Špalda je pšenice . Sice nešlechtěná, ale přesto pšenice.
|
|
|