Sharien |
|
(21.12.2014 21:04:04) Mam 15 litrovy zelak, mam 24 kg zavakuovaneho krouhaného zeli, nejaka sul tu je. Tak a co ted? Je mi jasny, ze toho zeli je asi vic nez se tam vejde, ale není mi jasne, kdy to promíchat se soli a kolik a tak? Prosim blbuvzdorny navod! Dekuji
|
Martina, 3 synové |
|
(21.12.2014 21:10:14) http://gulas-recept.fotopulos.net/kysane-zeli.html
|
Sharien |
|
(21.12.2014 21:26:42) Potrebuju něco ozkoušeného, mas? Hledani na netu zvladam celkem dobře. Devcata, nehádejte se mi tu a radte, jakpak to zeli doma delate
|
Sharien |
|
(21.12.2014 21:34:02) Momentalne je pro mne největší problém podíl soli, nasla jsem nejake pomery, ale radeji bych něco ozkoušeného.
|
Sharien |
|
(21.12.2014 21:44:46) Ok, ja mela strach, ze jak tu sul netrefim uplne, tak to zkazim.
|
|
|
|
Martina, 3 synové |
|
(21.12.2014 21:37:26) Ono je i v tom receptu napsáno, že každá sůl solí jinak.
Chce to spíš jemně mletou, ale bez jódu, ten by bránil kysání.
Jen mohu říct, že my máme každý rok jinak slané, někdy je málo a jindy skoro hodně.
|
|
|
|