Kaipa |
|
(1.2.2015 20:08:23) Potřebuju poměrně brzy ráno čerstvé kynuté buchty, ale nechci vstávat ve tři v noci. Můžu zadělat den předem, umotat buchty, šoupnout je syrové do lednice a ráno upéct?
|
Monika |
|
(1.2.2015 20:15:50) Omlouvám se, že nevím odpověď, protože jsem o takovém postupu nikdy neslyšela. Ale úplně čerstvé teplé buchty nejsou nic moc úžasného do žaludku. Nebylo by lepší je upéct večer? To budou ráno fakt ještě čerstvé, kynuté pečivo vydrží dobré "jako čerstvé" fakt dlouho ...
|
Kaipa |
|
(1.2.2015 20:21:03) Jíst se budou až po poledni, navíc my můžeme i teplé. Je to ale pro silnější žaludky, to je fakt.
|
|
Žžena |
|
(1.2.2015 20:23:32) Teplé buchty jsou nejlepší, jíme je celá rodina nejraději horký, rovnou z plechu
|
|
Stáňa * |
|
(1.2.2015 20:36:16) Taky mám nejraději úplně horké, rovnou z plechu. Když se do buchty kousne, tak se z ní ještě kouří, mňam Nikdy mi nic nebylo.
|
|
neznámá |
|
(1.2.2015 20:41:22) Jasně, že jsou teplé buchty nejlepší. Studené si dávám přihřát do mikrovlnky. A vůbec, trdelník je kynutý a studený si ho neumím představit.
|
|
radka | •
|
(2.2.2015 9:47:32) kynuté vydrží čerstvé max. 1 den už druhý den není dobré, aspoň mi nechutná no taky je moc neděláme
|
Lenka Pražanda |
|
(2.2.2015 10:23:28) Přesně! Kynuté těsto jedině čerstvé. Druhý den už se to moc jíst nedá. I u mě je to důvod, proč ho dělám jen výjimečně. Hromada práce pro nic.
|
adelaide k. |
|
(2.2.2015 13:51:24) Tak to já si ho dám i třetí den a chutná mi furt (bohužel ).
|
|
Ines | •
|
(2.2.2015 17:10:12) ano, klidně do lednice, ale zadělat studeným mlékem, vyzkoušeno. Aby buchty vydržely dlouho dobré, je třeba použít kvalitní tuk, nejlépe sádlo. Při použití oleje vydrží chutné sotva den.
|
|
|
|
|
|