ALL |
|
(4.4.2015 21:36:25) Chtěla bych zamrazit mazanec (jen takový malinký bochánek) - jak nejlépe postupovat? Do čeho zabalit a mám ho nechat úplně vychladnout, nebo ho dát do mrazáku ještě vlažný? (to jsem někde četla, ale zdá se mi to trochu divné) A jak pak rozmrazit - jen při pokojové teplotě, nebo rozpékat? Budu vděčná za zkušenosti a rady!
|
úča | •
|
(4.4.2015 21:47:52) Třeba jsou nějaké sofistikovanější způsoby, já dávám vychladlé a v sáčku do mrazáku. Rozpékat netřeba, rozmrzne samo do podob před zmražením, akorát to z toho sáčku vyndej, jinak navlhne. Dávat do mrazáku teplé věci mi přijde jak z anekdoty o blondýně, ale zase prst na tepu doby nemám...
|
ALL |
|
(4.4.2015 21:50:50) -jo, málem jsem na to tý blondýně skočila.
|
|
|
|