Zufi. |
|
(11.4.2015 11:17:11) I když moje dcera před 10 lety 4 roky byla vegetariánkou, už si moc nepamatuji, co jsem jí dělala, mám pocit, že květák 100x jinak. Přijde mi kamarádka zítra na oběd a nemám nápad, nejí ani ryby. Mám květák, pórek, sýr v celku, žampiony, smetanu, mrkev, brambory, rýži, kolínka. Polévka bude hrachová, tu miluje. Moučník kupovaný harlekýn. Klasický obalovaný sýr ani květák dělat nechci, chci ji překvapit, ehm...
|
Zufi. |
|
(11.4.2015 11:20:43) Jo, mám ještě mraženou čínskou zeleninu, mražené fazolky a čočku.
|
|
libik |
|
(11.4.2015 11:22:12) Zufi, já nevím, já dělá řízky..
Udělala bych tortily s pálovou fazolovou pastou, kdybych chtěla být zajímavá, bramboráčky se zelím, kdybych chtěla být tradiční nebo pizzu, kdybych chtěla sázet na jistotu.
|
Zufi. |
|
(11.4.2015 12:18:59) Tortilly a pizzu jsem nikdy nedělala, zelí ona nemusí. Dík.
|
|
|
Adda6a |
|
(11.4.2015 11:24:22) - Testoviny se zampionama a smetanou, posypat syrem (i kdyz asi to neni parmazan?) - Rizoto se zampionama, a neco te zeleniny - Nemas jeste brokolici? Ta by se hodila zapecena s kvetakem, syrem a polita vajickem se smetanou - Pripadne pokud mas listove testo, tak quiche se zeleninou, syrem, vajickem a smetanou - plus ty mrazene fazolky udusene na pare k tomu jako priloha Nejsme vegetariani, ale 80% jidel varime bez masa, takze tohle je celkem normalni vyber.
|
Zufi. |
|
(11.4.2015 12:19:18) Brokolici má dcera, je vyžešeno
|
Adda6a |
|
(11.4.2015 16:07:16) Dobrou chut :)
|
|
|
|
Točená vanilková |
|
(11.4.2015 12:31:53) Květák bych uvařila, žampiony podusila na cibulce. Nastrouhala sýr, smíchala dohromady, zalila smetanou (popř. smíchanou s vejci), zapekla. K tomu nějakou bramborovou přílohu - bramborovo-mrkvová kaše, vařené brambory sypané pórkem, domácí hranolky, rosti, krokety, šťouchané brambory s pórkem....
|
Zufi. |
|
(11.4.2015 13:12:44) Mňam
|
|
|
Ananta |
|
(11.4.2015 12:46:00) Zufi, vegetarián jsem byla jen šest let, ale prohodila bych květák, porek a žampiony s kari nebo jiným kořením, zalila smetanou a zapekla bud s těmi brambory nebo kolínky a sýrem.
|
Ananta |
|
(11.4.2015 12:47:08) prohodila = osmažila
|
|
Zufi. |
|
(11.4.2015 13:13:11)
těžký výběr
|
|
Vítr z hor |
|
(11.4.2015 13:53:57) Presne, jsou to ingredience na indicke jidlo. Cockova polivka (libovolne s rajcaty, korenim, idealne s kokosovym mlekem) a nejake zeleninove kari. Zagoogli, dalo by se sestavit treba krsnisticke menu (klicova slova dal a sabji). K piti lasi. Sbihaji se mi sliny.
|
Ananta |
|
(11.4.2015 15:22:13) sabji miluju, dělám každý týden aspoň jednou naposledy z květáku, rajčat, bramborů a žlutého hrachu (bílý jogur, samozřejmě).
|
|
|
|
Ropucha + 2 |
|
(11.4.2015 18:45:10) Brokolice + pórek + mrkev + žampióny osmahnout a podusit na kari, k tomu rýže nebo těstoviny.
|
|
Zufi. |
|
(11.4.2015 22:19:25) To je nádhera. Děkuji moc všem, já bych snědla všechno-
|
Zufi. |
|
(12.4.2015 7:18:17) V\hrála brokoloice zapecena s kvetakem, syrem a polita vajickem se smetanou a bram.kaše. Dííííík.
|
|
|
|