Carollyn |
|
(12.10.2015 16:06:22) Tak podle toho z jakého zvířete. jako dítě jsem byla mistr v ojídání vařené králičí hlavy, zkonzumovala jsem skoro všechno a byla z toho moc pěkná lebka, takže pokud je to zvíře běžně poživatelné, tak ojíst, zbytky možná ovařit . Pokud je to hlava třeba koně, tak snad jedině ti mravenci, nebo si vzpomínám, že jsem v nějakém historickém románu četla, že ty kosti vážně dlouho vařili, až maso odpadalo...
|
Monty |
|
(12.10.2015 16:17:02) Carollyn, je to normální králičí hlava, ale když oberu maso, tak není tak hezky bílá, jak by měla být... v muzeu přece taky nevystavujou jen ojedený exponáty.
|
Chloé |
|
(12.10.2015 16:19:40) Docitam, kralik je oukej :) Kamoska v detstvi jako zaryty biolog vyvarela v panelaku chciplou vranu
|
|
Carollyn |
|
(12.10.2015 16:22:06) Třeba potom ještě vařit s citronovou š´távou na vybělení.
|
|
|
|