Vojtami56 |
|
(25.10.2015 10:51:39) Koupila jsem jí už před týdnem.. možná to je méně než týden, ale neměla čas si ji uvařit. Nikdo z rodiny ji rád nemá, ale mě chutná proto jak je zdravá. Dnes už je světle zelená né tmavě, okraje žluté. Můžu si takovou brokolici vůbec uvařit? Není už nějaká toxická? má pořád živiny?
|
Katka. |
|
(25.10.2015 11:34:22) Čerstvá brokolice v, drží tak 4-5 dnů od sklizně, jakmile začne světlat, zloutnout, znamená to, že je stará a tím pádem ztrácí i živiny. Staré potraviny bych nevařila, ale pokud není z toho igelitu zaparena, nemá gumovej stonek... Tak otravena nebude.
|
|
kysnutá knedla |
|
(25.10.2015 11:37:54) Prepáč, ale pobavilo ma: " ...ale mě chutná proto jak je zdravá."
Inak si myslím, že toxická síce nebude (mala si ju v igelite, alebo mala možnosť "dýchať"?), ale tiež by som sa pri jej konzumácii neukájala myšlienkou akú obr porciu vitamínov do seba práve dávam...
|
Vojtami56 |
|
(25.10.2015 11:42:08) V lednici byla rozbalená. Když už jí čas od času koupím vařím si jí většinou hned druhý den. Ale tohle už nebyla ta tmavá zelená, i když žádná katasrofa, taková střední zelená, ale okraje už žluté. Díky za rady
|
|
|
Leda |
|
(25.10.2015 12:00:53) Pokud nezačíná vyloženě plesnivět (to vyhodit bez milosti), tak bych si ji ještě uvařila.
|
|
|