Sněhulka a sněhuláčci |
|
(23.11.2015 21:59:08) Prosím o tipy na recepty na vánoční těsto, které je vhodné do takového toho protlačovacího strojku, ať už masového, nebo ručního (zdobička). Snad se vyjadřuji srozumitelně. Mělo by to tedy být předpokládám těsto ne tuhé (jako třeba linecké), a zároveň dobré samo o sobě (cukroví se pak už nebude nějak zdobit, bude mít "okrasný" tvar sám o sobě). Díky.
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(23.11.2015 22:04:32) Ze strojku dělám kokosový, potom obaluju v cukru. 250g kokosu, 250g moučkového cukru, 250g tuku, 600 g hladké mouky, 2 celá vejce, šťáva z 1 citrónu. Chce to rozležet, dělám mezi prvním.
|
|
Sněhulka a sněhuláčci |
|
(23.11.2015 22:16:26) Tohle jediné ze strojku znám. Ale já bych to chtěla dělat takovou tou "zdobičkou", prostě tubou s pístem, na jejímž konci není špička na zdobení krémem, ale takové kolo na tvoření třeba kytiček apod. A mám pocit, že tyhle banánky jsou takové dost křehké, že by z toho např. ta kytička nešla (popraskala)...?
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(23.11.2015 22:35:14) Ty kokosový jsou pak takový "chlupatý", vypadá to hezky. Recept mám po babičce.
|
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(23.11.2015 22:43:30) Jé, já už se těším až začnu péct.
|
|
PavLa | •
|
(27.11.2015 10:05:00) To vypadá nádherně, taky se do něčeho podobného chci pustit. Nezkoušela jste náhodou nějaký z těchto receptů? http://www.vseovareni.cz/magazin/vanocni-cukrovi-z-ruznych-koutu-sveta/ Také vypadají moc pěkně, je to trošku exotika, ale možná moc složité.
|
|
|
|