Kaja222 |
|
(6.2.2016 23:03:12) prosiiim, poradte. Jakou panev koupit. Mame tefal, ale protoze (zblbnuta zdravou kuchyni) prakticky prazim s minimem oleje nez smazim ve vrstve, tak mi tefal (nejaka lepsi rada to byla) odejde behem jednoho roku.
Nemate nekdo zkusenost s nejakym povrchem, ktery vydrzi? Nebo je tu opravdu jen moznost bud mit vrstvu oleje a ochranit panvicku nebo oleje malo a panvicku behem jednoho roku vyhodit?
takze pozadavky -neprilnavost -aby se panvicka nezkroutila (mame sklokeramiku) -cena...ja nevim...asi bez ohledu na cenu a pak uvidim
diky
|
Červená malina |
|
(7.2.2016 21:07:07) Já mám taky léta Tefal (indukční) a nedám na něj dopustit. Dávám i do myčky a vydrží. Oleje dávám taky málo. Mám různé velikosti pánví včetně wok. Teď na ně mají v Kauflandu akci - 50% za body z nákupů. Ještě asi 14 dní. http://www.kaufland.cz/Home/02_Sortiment/000_tefal/index.jsp Špatnou zkušenost mám s keramickým povrchem (i Tefal). Jak se jednou připálí, už se připaluje pořád.
|
|
Girili |
|
(7.2.2016 22:12:43) Titanova panev. Konkretni znacku neporadim, mam asi tri ruzne a vsechny dobre.
|
|
katka | •
|
(8.2.2016 13:49:23) mám nyní keramickou, jsem spokojená
|
|
Tragika |
|
(8.2.2016 22:29:57) Jsem nadšená z pánví Ballarini. Nic lepšího jsem zatím nenašla a Tefal se jim fakt vyrovnat nemůže.
|
Tragika |
|
(8.2.2016 22:37:22) Portofino granitium - to je ta řada, kterou mám.
|
|
|
|