KarlítKa |
|
(29.9.2016 19:29:00) Mám v mrazáku celou rybu, bez hlavy a vnitřností.
Unáhlila jsem se, nevím, jak ji celou co nejefektivněji zpracovat. Jak očistit?
ráda bych zpracovala celou rybu a asi najednou, nechám ji rozmrazit.. klidně více jídel, plánuji ji na víkend.
děkuji všem!
|
3.10omega316 |
|
(30.9.2016 7:48:08) Peču lososa celého tak jak je, jen posolím, posypu směsi čerstvých bylinek (petržel, kopr, cibule), plátky slaniny..... pak jíme většinou s bramborem (vařeným, opékaným nebo i kaše)a koprovou omáčkou (omáčku né ke kaši . No a druhý den obrat zbytky a zamíchat do špaget s bazalkovým pestem třeba. A pokud je ještě, tak pomazánku. (vajíčko na tvrdo, maso, sýr, citronová šťáva, může být trocha jogurtu nebo zakysané smetany na úpravu konzistence.
|
|
Saamajna |
|
(30.9.2016 21:44:28) Uplne jednodusse nakrajet podkovy 2-3cm tlusty - jako z kapra.
Ty osmazit na masle na stredni teplotu, jen kratce. Pak posolit, polit tim maslem a k tomu novy brambory s maslem a nasekanou petrzelkou.
|
|
|