(16.10.2016 15:40:07) Ano, hnědý ti zabarví výsledek do hněda . Jestli je třtinový, trochu se projeví i jeho chuť (zatímco řepný žádnou chuť nemá). Bílý rafinovaný cukr používám, jen když je něčeho fakt moc, jinak jen hnědý přírodní třtinový - i na zavařování.
(16.10.2016 20:52:10) Netusim, jak u zavarovani /nezavaruju/, ale u peceni mi menil vysledek celkem podstatne smerem k horsimu - babovka byla spis lepiva a klesla, testo hutne. Uz ho na peceni nepouzivam krom carrot cake.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.