Carollyn |
|
(13.7.2017 15:18:45) Když už máme vedle takovou hezkou "chlastací" diskuzi, nemáte náhodu někdo osvědčený recept na domácí whisky cream, co nejvíce podobný Baileys?! Já vím, na netu jsou toho mraky, ale třeba máte nějaký TOP recept...
Příbuzní a známí v jisté době pravděpodobně usoudili, že jsme alkoholici a zásobovali nás lahvemi whisky a bourbonu. My to nepijeme, pít ani nebudeme, tak bych na to ráda našla nějaké rozumné využití. Rozdávat se mi nechce .
Omylem mi to hodilo do názoru, dávám ještě jako téma. Díky za případné recepty!
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(13.7.2017 16:19:56) jo a co se bourbonu týče, pokud bych ho nehodlala vypít, "propekla" a "provařila" bych ho http://www.apetitonline.cz/recepty/4445-zebirka-na-bourbonu.html http://www.labuznik.cz/ingredience/bourbon/#tabs-recipes
|
Carollyn |
|
(13.7.2017 16:30:22) Děkuji, asi zkusím !
|
|
|
Girili |
|
(13.7.2017 22:52:40) Delam uplne jednoduse ze 3 prisad:
- 2 plechovky zkaramelizovaneho zahusteneho kondenzovaneho slazeneho mleka (bud zkaramelizujes sama dlouhym varenim zavrenych plechovek ve vodni lazni nebo koupis uz zkaramelizovane - pullitr uvareneho neslazeneho mandloveho nebo kokosoveho nebo cokoladoveho pudinku (mame nejradsi mandlovy) - pullitr rumu, idealne Bozkov a jeste lepe s mandlovou prichuti => rozmixovat dohromady a je hotovo.
Delam vzdy na zacatku adventu a vzdy do Vanoc musim jeste pridelavat druhou varku nekdy i treti...
|
|
|