Jyra |
|
(15.6.2018 15:02:13) Domaci,matovy, pred tydnem delany.Na sklenici co stala v kuchyni je plisen a na jedne ve spajzu taky. Jak mam zabranit dalsim ztratam, prevarit?Sterilizovat v hrnci? Je pravda, ze byla vedra, ale me se vsechny sklenice nevlezou do lednice. Sirup byl vareny i s kys.citronovou.
|
Analfabeta |
|
(15.6.2018 15:53:02) Převařit, zasterilizovat. Máš tam dost cukru?
|
Jyra |
|
(15.6.2018 17:37:24) Na 4l sirupu 2kg cukru a 20dkg kys.citronove. Staci to nebo pridat? Dekuji
|
Analfabeta |
|
(15.6.2018 20:04:44) Netuším, já už sirupy nedělám. Je v tom moc cukru a neprošla bych dveřma. Přesedlala jsem na bylinné čaje, ty už ani nesladím. Pokud bych dělala Sirup, tak bych to jen vysterilizovala. Občas dělám mošt, naleju to do lahví horké, zazátkuju a nechám vystydnout. Nekazí Seto ani po více letech.
|
|
wer |
|
(15.6.2018 20:13:47) Dávám na litr kilo cukru.
|
|
Simeona+3 |
|
(15.6.2018 23:06:51) Myslim ze tam mas malo cukru i kys. citronove. Delam jen bezovy a na litr prevarene vody je kilo cukru a 20 g kys. citronove.
|
|
|
|
neznámá |
|
(15.6.2018 23:22:53) Tak ho zamraž. Nandám do plastových krabiček a postupně rozmrazuji nebo to děti jedí místo dřeně, v sirupu je hodně cukru, po zmražení má dřeňovitou konzistenci.
|
|
|