TiNiWiNi |
|
(24.7.2018 13:19:18) Potřebuji od vás malou radu. Mám tu jablka, které chci zpracovat na moučník. Taky tu mám rozmrazené těsto na vanilkové rohlíčky. Tyto dvě věci MUSÍM zkombinovat. Napadá vás jak to upéct? K dispozici mám dále šlehačku 36%, tvaroh plnotučný, řecký jogurt, pudingy.
|
Simeona+3 |
|
(24.7.2018 13:29:43) To bude dobrota, testo na van.rohlicky je mastne, takze klasicky kolac z krehkeho testa- natlacit do formy, na to nastrouhat jabka. Muzes z toho udelat hrabenciny rezy (jeste pridat snih s cukrem navrch).
|
|
neznámá |
|
(24.7.2018 13:36:08) Dle mého jsou vanilkové rohlíčky hodně křehké, jako koláč na plechu to dle mého bude na lžičku, bude se to rozpadat a drolit. Možné do nějakých pěkných mističek a každý dostane svoji mističku.
Teda pokud to není recept mé tchyně, pak věřím, že by z toho držel i štrudl.
|
|
Martina, 2 kluci |
|
(24.7.2018 13:51:30) Nastrouhat těsto do fromy, na to jablka, skořicí a cukr,postrouhat zase těstem, upéct. Nebo těsto vyvalet a upect. Po vychladnutí dát vrstvu krému z tvarohu,cukru a šlehačky ( NEšlehané), na to plátky jablek mírně blansirovane v citrónové šťávě.
|
|
TiNiWiNi |
|
(24.7.2018 13:52:46) No, dobře. Takže něco na způsob hraběnčiných řezů, ty jsem nikdy nedělala. Jen dotaz ohledně toho závěru....fakt tam dám sníh a pak až na ten sníh nastrouhám zbytek těsta? Mně to připadne divné.
A i kdyby se to rozpadalo, myslím, že na výstavu to nejde, tak dobrý
P.S. Tady má někdo rád tchýniny rohlíčky, co?
|
neznámá |
|
(24.7.2018 13:54:41) Já náhodou kuchařské umění mé drahé tchyně velmi obdivuji, aj po dvaceti letech mi její jídla dokáží vyrazit dech.
|
TiNiWiNi |
|
(24.7.2018 13:58:48)
|
|
Analfabeta |
|
(25.7.2018 9:42:59) Mně jídla mé extchyně taky vyrážela dech. To, co dala na talíř, bylo poživatelné leda tak v hlubokém bezvědomí a hodinu před smrtí, možná by to ocenili ještě tak trosečníci na pustém ostrově nebo bezdomovci.
|
|
|
|
|