magrata1 |
|
(2.8.2019 11:03:03) Chci grilovat žebra. Místy mají nad kostí i 2 cm masa, takže to není úplně tenké. Zkušenost žádná. Dívala jsem se na recepty a dost často se v nich žebra předvařují. Je to nutné? Nebo je nakrájet, aby byla každá kost zvlášť? Jak vy postupujete při grilování žeber a jaký máte recept? Díky za tipy
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(2.8.2019 11:16:31) Dala bych povařit, jinak by se to grilovalo děsně dlouho
|
magrata1 |
|
(2.8.2019 11:20:37) času na grilování je dost. Jde spíš o výslednou chuť. To předvařené asi má jinou konzistenci, ne?
|
*Owls* |
|
(2.8.2019 11:32:16) Magrata, já se u toho předvaření taky bojím té jiné konzistence, ale recept, který vložila Rose mě nějak zaujal. Nepředvařená znám a jsou výborná, tak při první příležitosti vyzkouším recept, který Rose vložila. Uvidím.
|
|
|
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(2.8.2019 11:24:34) já bych vařila... plánuju, že při příští grilovačce otestuju tohle: https://www.labuznik.cz/recept/grilovana-veprova-zebra/
|
Rodinová |
|
(2.8.2019 11:28:21) Pisu si, jdu do toho
|
|
*Owls* |
|
(2.8.2019 11:29:45) Rose, ovšem tohle nevypadá vůbec špatně. Já bych asi vynechala divoké koření, ale jinak to asi při první příležitosti vyzkouším.
|
|
|
*Owls* |
|
(2.8.2019 11:27:05) Chce to žebra tak 2 dny předem naložit do marinády, aby maso zkřehlo a pak zvolna grilovat. Nesmíš to položit na nejroztopenější místo, ale buď víš nebo trošku stranou. Nepředvařuju.
|
|
|