Elsa30 |
|
(19.1.2020 11:36:49) Hezkou neděli všem. Jsem asi 10 dnů po chřipce. Teď mě ještě začaly zlobit průdušky (suchý kašel), zní to jako tubera v pokročilé fázi. Ale oproti minulému týdnu, je to už v pohodě. Za těch 10 dnů jsem zhubla asi 6 kg, do práce jsem chodila celý tento týden. Tento týden jsem měla svátek, chtěla bych kolegům do práce a na obchod něco dodatečně upéct a poslat. Myslíte, že to můžu udělat aniž bych je ohrozila že je nakazím? Mrkvánky se sice budou péct což by mělo bacily zničit, ale potom budu přeskládávat do krabiček a ty bakterie nebo viry, které se na jídlo dostanou z mých rukou už na něm asi zůstanou. Hygienu při těchto typech nemoci samozřejmě dodržuji. Díky moc
|
Cimbur |
|
(19.1.2020 11:56:55) Odpočívej, ženská. Jsi po chřipce a na průdušky ti asi sedla nějaká bakteriální infekce. Mrkvankama nikoho nenakazíš, ale kašli na to.
|
|
|