(25.7.2020 11:39:50) Ahojte kuchařky - prosím o radu - po hodině a půl v papiňáku hovězí plátky tvrdé jak čert... Pokračovat nebo zkusit raději přikryté v troubě ? Děkuji...
(25.7.2020 14:40:16) Podle času už ses asi nějak rozhodla, ale každopádně to je divný. V papiňáku mi zatím do hodiny změklo naprosto vše, i tuhé hovězí.. takže jen lituji a zajímá mi výsledek.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.