| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Tvrdé hovězí plátky

 Celkem 4 názorů.
 žlutá růže 


Téma: Tvrdé hovězí plátky 

(25.7.2020 11:39:50)
Ahojte kuchařky - prosím o radu - po hodině a půl v papiňáku hovězí plátky tvrdé jak čert... Pokračovat nebo zkusit raději přikryté v troubě ? Děkuji...
 Beat 


Re: Hovězí plátky 

(25.7.2020 14:40:16)
Podle času už ses asi nějak rozhodla, ale každopádně to je divný. V papiňáku mi zatím do hodiny změklo naprosto vše, i tuhé hovězí.. takže jen lituji a zajímá mi výsledek.
 žlutá růže 


Re: Hovězí plátky 

(29.7.2020 9:15:26)
Dopadlo to dobře ....~g~. Nechala jsem v papiňáku, přidala ještě 45 min (takže celkem dvě a čtvrt hodiny) a bylo to měkoučké... Díky
 Citronove koliesko 


Re: Hovězí plátky 

(25.7.2020 20:39:50)
Tip od kucharky, pridat na spic noza sodu bicarbonu, a dusit dalej.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.