Saamajna |
|
(25.12.2021 11:57:21) Druhej pokus o vosi hnizda vysel uzasne, chutnaji nam moc ale to mnozstvi jednotlivych slozek potrebuje doladeni. Zbylo mi spousta toho kremu, tvoreno podle receptu na velikonocnich formickach od tescomy: 125g masla, 100g cukru, pudink z 250ml mlika, 2-3 lzice rumu. Jak ho uchovat az na "nekdy priste". Tedy idealne za par tydnu/ mesicu. Da se zamrazit?
|
Stáňa * |
|
(25.12.2021 12:51:13) Jestli v tom je puding, tak mrazene to nebude dobré.
|
|
Saamajna |
|
(25.12.2021 13:45:05) Nepotesily jste me ale diky!
|
Zizala Fialova |
|
(25.12.2021 23:46:42) Namíchej do toho piškotové drobečky a udělej kuličky... taky to tak vžycky děláme. Máš další druh cukroví a určitě se to sní. Kdybys chtěla hnědé, tak ještě trochu kakaa..
|
|
|
Senedra |
|
(26.12.2021 20:57:39) Pokud mi zbyde hodně krému, tak vezmu nějaké neplněné sušenky - bebe, máslové, Lotus, promažu krémem, omatlám okolo, zabalím do alobalu, nechám v chladu a krájím na plátky našikmo.
|
|
|