Lenka Pražanda |
|
(1.12.2022 13:17:47) Použít do trojobalu. Vůbec není poznat, že je jen z bílků. V uzavřené skleničce bílky vydrží několik týdnů. Jestli je chceš zužitkovat k pečení, kamarádka dělá takový chlebík. Ušlehaný sníh s cukrem, mouka?, mandle, ořechy kandované ovoce, rozinky, skořice a peče se to v srnčím hřbetu. Pak se z toho krájí plátky. Křupe to jako suchary. Mě to nechutná, ale jinak je to hodně oblíbené cukroví co vím.
|
susu. |
|
(1.12.2022 13:21:57) Jo, mamka nějaký ten chlebík dělává taky, prý je to příjemná změna, že je to jen lehce sladké. Mě to nenadchlo, některé kousky, ty méně upečené (peče se to dvakrát), nejsou křupavé, ale tuhé a nanicovatě bez chuti.
|
susu. |
|
(1.12.2022 13:35:09) Juillet, mamka si stěžuje, že se to rychle spálí, že je to furt bílé a furt, a pak je najednou pozdě, a je to spálené, tak to většinou radši vytáhne z trouby dřív. Oni to s tátou měli rádi i tak, ale mě to nechutná. Jo a mandlí (u nás lískáčů) je tam hodně, ale mrchy rády vypadávají po upečení.
|
susu. |
|
(1.12.2022 14:37:12) Vysvětluj to mojí mamce... U nás je to prostě vždycky o ničem. Ale není to špatné cukroví, já vím.
|
|
|
|
|