Marika Letní |
|
(29.1.2023 16:56:34) Pokud by vypadal ok, tak možná jo. Ale kdyby se mi jen trochu nezdál, tak to neriskuju. Zvlášť sýr ne.
|
magrata1 |
|
(29.1.2023 17:31:10) Pokud vypadá a voní normálně, snědla bych ho. Kdybych si nebyla jistá, upekla bych ho nebo usmažila. Nebo do sýrové omáčky. Prostě bych ho tepelně upravila.
|
|
Rodinová |
|
(29.1.2023 18:07:34) Zvlast syr ne? To mne teda proslej syr, co vypada a voni akceptovatelne, prijde daleko bezpecnejsi nez prosly cokoliv jinyho
|
Marika Letní |
|
(29.1.2023 18:37:45) rodinová no a mně ne, no.
Sýr s plísní (ušlechtilou) je prostě náchylnější. Mně bylo blbě po nivě a to nebyla prošlá a celou dobu v lednici. Tak jsem prostě u sýra, ryby a dalších potravin opatrná, jestli jsou fakt ok, proto bych to pečlivě kontrolovala, jak vypadá, voní, atd.
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(29.1.2023 19:24:44) Na tom hermelínu poznáš lehce, když je zkaženej,není bílej, ale hraje všema barvama.
|
|
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(29.1.2023 18:53:53) Když natrefím na hermelín ve výprodeji, mám vždycky radost... Miluju rozleželý, ale doma ho vždycky sníme dřív Měsíc po záruce v pohodě
|
|
|
|