Kočulka | •
|
(28.7.2004 15:20:05) Taky jsem zkoušela péct chleba, docela voňel, vypadal dobře, ale měl takovou trochu "buchtovou" konzistenci. Byl moc nadýchaný, myslím, že chleba by měl být trošku pružný, takový žvýkací:) nebo jak to říct. Kde dělám chybu? Máte někdo dobrý recept na chleba se slunečnicí, sezamem atd? Nebo jakýkoliv dobrý chlebík?
|
kobliha s koblížkem Kubíkem |
|
(28.7.2004 22:38:13) Zkus www.recepty.cz Zadala jsem ve vyhledavaci "chléb" a vyplivlo mi to: Bleskový chléb, Domácí chléb, Domácí chléb II., Chlebové bochánky podle Taru, Domácí chleba v zahraničí, Kukuřičný chléb, Grahamový chléb, Žitný chléb, Bylinkový chléb...
|
|
Caty | •
|
(9.9.2004 9:58:07) Ahoj Kočulko,
jak tu už někdo píše, je třeba použít i žitnou mouku, protože jsem jí nemohla sehnat, použila jsem žitnou celozrnou.Pokud chceš, v pekařství se dá koupit i chlebový kvásek, v obchodě mají i hotové chlebové směsi. Chce to nějaký ten experiment :-) Hodně štěsí.
Caty
|
|
|