Eva V, 2 princezny |
|
(20.2.2012 22:07:07) Pouzivam pouze zakysanku (s trochou cukru), piskoty a ovoce. Vrstvim piskoty-zakysanka s ovocem (uzasne jsou treba boruvky)-piskoty-zakysanka s ovocem-piskoty-zakysanka s ovocem a nahore ozdobit dle fantazie. A sup s tim do lednicky pres noc. Piskoty krasne stahnou vlhkost ze zakysanky a cely dort drzi pekne pohromade. Kdyz to chci mit hodne nadychane, usleham jednu slehacku a vmicham ji do tech zakysanek (1 slehacka na 3 zakysanky). Hotovo za chvilku, bez vareni/peceni cehokoliv. Nejlepsi je pouzit "kremovitou" zakysanku. A kdyz mam naladu, delam kazde patro jine: boruvkovou, kakaove, malinove, jahodove, broskvove.. Eva
|
tylity | •
|
(23.3.2012 20:12:40) potvrzuji, stačí ty zakysanky - jen do nich dávám vanilkový cukr místo obyčejného, nemá to chybu a nikdy dort nezbyde. Dobře se krájí, drží pohromadě, super..
|
|
tylity | •
|
(23.3.2012 20:13:00) potvrzuji, stačí ty zakysanky - jen do nich dávám vanilkový cukr místo obyčejného, nemá to chybu a nikdy dort nezbyde. Dobře se krájí, drží pohromadě, super..
|
|
|