| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Otázka Odpověď

Re:Dochucení jídel

30.9.2002 13:30:30   Lada Kovářová
Milá Katko,

zelené natě jsou velmi vhodné k dochucení jídel jak dětí tak i dospělých. Dodají pokrmům výtečnou chuť a vůni. Solčanka (mořská sůl s bylinkami) je vhodná pro děti od 1 roku (do 1 roku nesolíme) tedy pro vás také platí ano. Občasné podávání pribiňáčků a různých pacholíků po prvním roce nevadí, nepodáváme je ale denně (zbytečně vysoký podíl tuků a cukrů). O amarantových sušenkách jsem zde již psala, jsou vhodnější než piškoty. Podávejte je třeba na svačinu s kouskem ovoce nebo jogurtem. Amarant jako takový obsahuje kvalitní bílkovinu, olej s vysokým zastoupením nenasycených mastných kyselin, kvalitní vlákninu a škrob, neobsahuje lepek. Amarantové produkty kupujte od firmy AMR AMARANTH Hradec Králové.

Hodně úspěchů
Názory k dotazu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Tato poradna již není aktivní - nelze vkládat nové dotazy.

Poslední komentované ze všech poraden


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.