Otázka
Odpověď
Re:Jídelníček na cestách
21.1.2003 16:34:39 Lada Kovářová
Milá Karin,
je to možné, já osobně to praktikuji velice často. Uvařený pokrm dáme do sklenic, pečlivě uzavřeme víčkem a při 100 °C sterilujeme 1 hodinu, poté necháme 1-2 dny odležet při pokojové teplotě 20-25 °C a pak opět sterilujeme při 100 °C hodinu (stačí 45 minut). Na dovolené pokrm ohřejeme a chutný oběd je hotov.
Hodně úspěchů
je to možné, já osobně to praktikuji velice často. Uvařený pokrm dáme do sklenic, pečlivě uzavřeme víčkem a při 100 °C sterilujeme 1 hodinu, poté necháme 1-2 dny odležet při pokojové teplotě 20-25 °C a pak opět sterilujeme při 100 °C hodinu (stačí 45 minut). Na dovolené pokrm ohřejeme a chutný oběd je hotov.
Hodně úspěchů